Op maandag 3 april heeft Werkhelden voor ECHT! ICT en Result Masters gefilmd. Result Masters is sinds 13 februari 2017 het nieuwe zusterbedrijf van ECHT! ICT. Werkhelden heeft video’s opgenomen van super leuke kandidaten van ECHT! ICT en Result Masters.

Het is vaak erg lastig om op te vallen met een sollicitatiebrief. Vooral wanneer de vraag uit de markt sterk aan verandering onderhevig is. Een videosollicitatie is een goede manier om de sterke punten van de kandidaat te benadrukken. Werkhelden is gespecialiseerd in het maken van video’s voor kandidaten. Voor mensen die op zoek zijn naar een passende baan of een andere baan is Werkhelden een zeer geschikte oplossing. Op deze manier is de kans op een baan groter.

ECHT! ICT en Result Masters vinden dit dan ook de ideale oplossing. Zij bieden kandidaten de mogelijkheid een video van zichzelf te laten maken door werkhelden. Indien toestemming van de kandidaat is gegeven, wordt de video op een van onze websites geplaats. Deze video’s kunnen ook voor eigen gebruik dienen. Door de video’s op onze websites te plaatsen zullen de kandidaten meer exposure krijgen en eerder door een van onze (toekomstige)opdrachtgevers uitgenodigd worden.

Ook heeft Werkhelden video’s van de vier medewerkers van ECHT! ICT en Result Masters opgenomen. De video’s van Jill Dierikx, Marco Buijk, Carla Hrkač en Atina Hrkač zijn te zien op de nieuwe websites van ECHT! ICT en Result Masters.

DigitaalDoen heeft de nieuwe website van ECHT! ICT ontwikkeld en zal voor de officiële opening van Result Masters op 18 mei de website van Result Masters onthullen. Natuurlijk hebben wij ook een video van ons zelf en over het bedrijf / de werkzaamheden opgenomen. Nieuwsgierig? Kijk bij “over ons”