ECHT! ICT heeft een nieuw zusterbedrijf, Result Masters. Result Masters (RM) zijn de regisseurs van iedere (IT) verandering. Waar anderen vaak stoppen, daar begint RM. Result Masters is geen standaard bureau maar een aaneenschakeling van de beste netwerken van de beste resultaat managers van Nederland. Hierin kun je zowel opdrachtnemer als opdrachtgever zijn. Wij Willen, Kunnen en Doen alles voor het resultaat:

  • Willen: Het zit in ons DNA om projecten en veranderingen tot een succesvol resultaat te brengen en medewerkers te motiveren hun bijdrage te leveren.
  • Kunnen: We hebben kennis van bedrijfsprocessen en ICT en het mobiliseren van deze kennis die het juiste resultaat brengen. Wij doorbreken impasses en zetten (vastgelopen) projecten op de rails.
  • Doen: Wij brengen projecten op een pragmatische manier tot een operationeel resultaat. We bezitten het ondernemerschap om bij projecten, programma’s en management-opdrachten het bovenliggende bedrijfsbelang als eindresultaat te dienen.

Dat is de kern van Result Masters: Resultaat… Anders niet!

Result Masters is er voor de lange termijn relatie en zoekt de verbinding. De kwaliteit van de te behalen resultaten zijn het belangrijkste en de basis hiervoor vormt de relatie die we met onze zakenpartners onderhouden.

Result Masters is op 13 februari 2017 opgericht door Carla Hrkac, Marco Buijk en Jill Dierikx. We zijn nu 2 maanden onderweg en hebben al veel energie en positiviteit ontvangen van onze opdrachtgevers, specialisten en intimi. Dit resultaat en verbinding in een steeds veranderend (IT) landschap willen wij graag met jullie vieren. Daarom openen wij op 18 mei 2017 van 17.00 tot 20.00 uur onze deuren bij Landgoed Zonheuvel te Doorn. Wil je hierbij zijn? Stuur dan vandaag nog een bericht aan: carla@resultmasters.nl

Met ons een relatie bouwen? Wij zetten graag de eerste stappen, u mag beoordelen of die een garantie vormen voor uw resultaat op IT management gebied.