Opdrachtgevers

ECHT! voor de opdrachtgever

ECHT! is een organisatie die zich richt op de verbinding tussen de opdrachtgever en de professional. De professional die u zoekt moet niet alleen matchen op skills maar ook bij de bedrijfscultuur passen om het gewenste resultaat te bereiken.

Onze organisatie

Wij richten ons op opdrachtgevers uit het MKB segment tot aan het grootbedrijf.

Onze activiteiten liggen op het gebied van ICT, techniek, marcom, financiële dienstverlening en alle andere functiegebieden waarbij u onze hulp nodig heeft. Van management tot ondersteunende en uitvoerende functies.

Drie aspecten kenmerken onze organisatie en onze dienstverlening:

R

Lange termijn verbinding

 

R

Uitstekende prijs – kwaliteit verhouding

 

R

Geïntegreerde dienstverlening

 

Carla Hrkac
Chief Executive Officer

06-51142142
carla.hrkac@echt-cp.nl

Ik heb een vacature

Via dit formulier kunt u vrijblijvend uw vacature bij ons aanmelden.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • ECHT! Connecting Professionals verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de AVG, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om jouw sollicitatie te verwerken en jou te helpen in contact te komen met de vacaturehouder, zodat je gekoppeld kan worden aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot jij aangeeft dat we de gegevens moeten verwijderen. Je kan ons op ieder moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement van ECHT! Connecting Professionals (wordpress-366937-1144431.cloudwaysapps.com/privacy-statement).