Afgelopen maand bestond ECHT! ICT B.V. alweer drie jaar en dat moet gevierd worden! Daarom hebben wij onszelf getrakteerd op een nieuwe website en vacaturesite.

Bekijk hem snel: https://www.echt-cp.nl

Onze nieuwe website is overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en efficiënter. Zo kun je op het startscherm meteen kiezen of je een bezoekje neemt als sollicitant of werkgever. Daarnaast kun je ons leren kennen door verschillende filmpjes, quotes en stukjes over onze werkwijze.

Opdrachtgevers kunnen gemakkelijk vrijblijvend hun vacature bij ons aanbieden via de website. Via het kopje ‘Opdrachtgevers’ kan men via een formulier de bedrijfsgegevens invullen en de vacature uploaden. ECHT! streeft ernaar om binnen 48 uur contact op te nemen, na aanmelding van de vacature. Tevens kan je als opdrachtgever zelf kiezen om contact met ons op te nemen. Bovenin staan de gegevens van de contactpersonen.

Als sollicitant kun je naast het bekijken van de vacaturesite ook een open sollicitatie doen via het kopje ‘Kandidaten’. Indien wij het sollicitatieformulier hebben ontvangen zoeken wij een passende vacature en nemen wij contact met je op. Lang niet alle vacatures staan op de vacaturesite.

Zoals hierboven aangegeven, hebben wij ook onze vacaturesite vernieuwd. Zo kun je in een oogopslag zien welke vacatures wij hebben. Tevens kun je selecteren op vacaturecategorie zoals Werving en Selectie (vaste dienstverbanden), Detachering (tijdelijke dienstverbanden) en Deta/vast. Daarbij kun je jouw functiegroep bepalen. Door op een vacature te klikken kun je solliciteren of de vacature op verschillende manier delen zoals via de mail, LinkedIn of WhatsApp.

Wij zijn erg trots op de nieuwe website. Neem gerust een kijkje en laat ons weten wat je ervan vind. Tips zijn natuurlijk altijd welkom!